Mijn naam is Caroline Le Cat, gediplomeerd acupuncturist, afgestudeerd aan de Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine.

De filosofie van de Traditionele Chinese Geneeswijze gaat uit van de samenhang en het evenwicht tussen mens en omgeving op elk denkbaar niveau. De geneeswijze ziet de mens als eenheid van lichaam en geest. Met name deze filosofie spreekt me aan en heeft ervoor gezorgd dat ik acupuncturist ben geworden.

Levensbeschrijving

Al op jonge leeftijd koos ik ervoor om met mijn rugzak verre reizen te maken. Met name gebieden met volken die nog in harmonie leefden met de natuur trokken mijn aandacht. Deze ervaringen hebben me doen realiseren dat een krachtig en gezond leven gaat over harmonie. Harmonie met jezelf en de omgeving.

In 2009 studeerde ik af als choreografe aan de dansacademie. Als choreografe, danseres en dansdocent heb ik een voortdurende fascinatie voor het lichaam. Door intensief te dansen ben ik me heel bewust geworden van de balans tussen lichaam en geest. Tijdens de academie werd ik zwanger van mijn eerste dochter. Ik danste tot twee weken voor de bevalling en ontdekte daarmee de natuurlijke kracht van mijn lichaam. In de 9 jaar daarna beviel ik nog tweemaal van een dochter en ben ik nu moeder van drie.

Kenmerkend

Ik ben iemand met veel liefdevolle aandacht voor de mens. Ik luister graag zonder oordeel en kijk met open blik naar mogelijkheden.

Wat er bij mij past, veel energie, liefdevol, krachtig, optimist en flexibel. Mijn passies zijn dansen, reizen, lezen, leren, stilte, voeding en in de natuur zijn.

In mijn praktijk kun je terecht voor alle soorten klachten. Ik kijk graag samen met jou naar mogelijkheden voor behandelen en waar mogelijk voeding en lifestyle advies.

Mijn specialisme gaat uit naar psychische klachten en ik volg daar regelmatig extra bijscholingen voor.